Kleren maken de man

De maatwerkspecialist

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met een maatkostuum wil nooit meer iets anders. Naast de ultieme pasvorm, kunt u zelf de stof uitzoeken en tot in de kleinste details bepalen hoe uw kostuum eruit komt te zien. Vanzelfsprekend zijn wij u behulpzaam bij het kiezen van de stof, de voering, het model, en het soort knopen. Maatwerk kan een kostuum of colbert zijn, maar natuurlijk ook een pantalon. 
U heeft al een maatpak vanaf 499,-

Pakkende werkwijze

De pakken zijn op authentieke wijze gemaakt dat wil zeggen dat aan ieder kostuum nog zo’n 12 uur handwerk zit. Het binnenwerk is o.a. van echt paardenhaar gemaakt.
Onze medewerkers hebben een vakkundige opleiding gehad om u het perfecte kostuum te adviseren.

Wilt u zich onderscheiden met een uniek kostuum, dan nodigen we u van harte uit om eens een bezoek aan onze winkel te brengen. Omdat wij graag tijd en aandacht besteden aan het aanmeten van een kostuum verzoeken wij u (telefonisch: 026-3612529) een afspraak te maken zodat er een maatwerk adviseur voor u gereed staat.

NEDERHOED MODE

Wij werken desgewenst ook op afspraak

Mocht u het op prijs stellen om, evt. buiten de openingstijden, onze winkel op afspraak te  bezoeken dan kunt u ons daarvoor bellen of mailen.
Nederhoed Mode, Velp: 026-3612529 Mail: info@nederhoedmode.nl